1. Vårruller
109.-
2 sprøstekte vårruller fylt med biff, kylling, gulrot, hvitløk, løk og vermicelle nudler. Serveres med frisk salat og dipp-saus. *Gluten, soya, egg
2. Fries chili-mayo
65.-
Sprø, gylne pommes frites servert med en krydret og pikant chili majones. *Gluten, egg
20. Pho (nuddelsuppe)
229.-
Nuddelsuppe i rik oksekraft med risnudler, skivet oksekjøtt, kjøttboller, bønnespirer, vårløk og løk. Serveres med salat, chili, mynt, og limebåt. Tilpass smaken med hoisinsaus og sriracha chilli etter ønske. *Fisk, gluten, soya
21. Pad Thai
209.-
Stekt risnudler med kylling, scampi og egg i tamarindsaus og bønnespirer, toppes med peanøtter og friske urter. *Fisk, egg, peanøtter
22. Bun Cha Gio (Nudler med Vårrull & Biff)
209.-
Sprøstekt vårruller av rispapir fylt med saftig biff og kylling kjøttdeig, servert over risnudler og en frisk salat med urter og grønnsaker. Serveres med en deilig og hjemmelaget fiskesaus. *Fisk, gluten
23. Chicken Paneng Curry
219.-
Kylling, blomkål, aspergersbønner, gulrot, paprika, basilikum, chili og koriander. *Gluten, fisk
24. Stektris med ribbe, skinke og grønnsaker
199.-
Ribbe, skinke, ris, bønner, mais, gulrot, egg. *Melk, gluten, soya og egg
25. Crispy Duck
259.-
Sprøstekt and serveres med pannekaker, agurk, vårløk, mangostrimler og hjemmelaget hoisinsaus. *Peanøtter, sesame, gluten, skalldyr, soya
3. Rekechips
45.-
Sprø og delikate chips laget av tynne skiver av reker. *Skalldyr, gluten
30. Tofu Paneng Karri (Vegetar)
219.-
Tofu, blomkål, aspergersbønner, gulrot, paprika, basilikum, chilli, korianderAllerg. *Gluten, fisk, soya
31. Pad Thai tofu
209.-
Stekt risnudler med grønnsaker i tamarindsaus og bønnespirer, toppes med peanøtter og friske urter *Peanøtter
4. Edamamebønner
55.-
Friske soyabønner som er lett saltet og dampet.
5. Stekte Gyoza
129.-
4 delikate dumplings fylt med saftig kyllingkjøtt og aromatiske grønnsaker. Stekt til de er gylne og sprø på bunnen, servert med en dippsaus. *Gluten, soya
6. Kyllingspyd
109.-
2 saftige kyllingbiter marinert i peanøttsaus og urter, tredd på trepinner og deretter stekt. *Gluten, soya, peanøtter
D1. Mochi kuler
119.-
3 delikate japanske risboller laget av søt, klebrig risvannmelon fylt med ulike smaker. *Melk, egg
D2. Gulrotkake med sorbetis
99.-
Saftig og smakfull, håndlaget gulrotkake med en nydelig ostekrem inni og på toppet. Servert med en kule forfriskende sorbetis. *Gluten, melk, egg
KID1. Mini Pho
149.-
Nuddelsuppe i rik oksekraft med risnudler og skivet oksekjøtt. Serveres med salat, mynt og limebåt. Tilpass smaken med hoisinsaus og sriracha chilli etter ønske. *Fisk, gluten, soya
KID2. Vårruller med pommes frites
129.-
Sprøstekt vårrull fylt med biff, kylling, gulrot, løk og vermicelle nudler. Serveres med frisk salat og pommes frites. *Gluten, soya, egg